Nieuw werkjaar, nieuwe website

Deze zomer is er net zoals andere zomers druk achter de schermen gewerkt (Waarvoor dank aan onze super, mega, geweldige vrijwilligers). Een van de zaken die een nieuw jasje kregen is onze website. Kijk dus maar eens rond.

Een nieuw jaar beteken ook nieuwe wensen. Wij hopen op een jaar met vele nieuwe leden, veel gelach en plezier, veel nieuwe (en oude) vrienden en vooral veel herinneringen voor het leven. Al zijn we nu al zeker dat dat geen probleem vormt.

Kom daarom zeker eens een kijkje nemen op onze startdagen.

  • 6-12 jaar: 9 september van 14 uur tot 17 uur
  • 12-16 jaar: 16 september van 14 uur tot 17 uur
  • vanaf 16 jaar: 16 september van 20 uur tot …

Heb je nog vragen, tips, opmerkingen, zotte ideeën, … Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor jullie klaar. (Behalve ’s nachts, want we hebben al gemerkt dat een slaaptekort en leiding vaak geen goede combinatie is 😉 ).

Wij zijn er klaar voor en hopelijk jullie ook.

Tot snel
Leen
Hoofdleidster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s