Het grote teddyberen spel

images

 

Jinte: Het was weer super leuk vandaag! We hebben balleke stamp gespeeld en daarna zijn we op zoektocht geweest naar de beer, na super lang zoeken heb ik uiteindelijk de beer gevonden! Helaas begon het toen te regenen, dus zijn we binnen lekker warm pictionary gaan spelen.

Seb: Ik vond het vandaag ook weer super leuk! Het spelletje van de bij en de beer was een super leuk spelletje, de bijen moesten de honing van de beer afpakken. Toen we op het bord mochten tekenen heb ik een bloem getekend en de andere kindjes hebben dit heel snel kunnen raden.

bij-21046

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s